Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Bílá 17.-19.2.

Nejoblíbenější zastávka bílého kolotoče

V polovině února se naši borci sešli zřejmě na nejoblíbenější zastávce bílého kolotoče, na Bílé. Sestava byla poměrně silná - AM, eF, KŠ, RGMS a Zaza. 

Jako vždy byl v této sestavě poněkud hektický odjezd, nicméně i tuto komplikaci jsme zvládli. Pro ukliklidnění situace jsme se večer sešli jako obvykle v deštníku. I tentokrát byl pátek poněkud slabší, ale to už jsme trošku čekali. Ovšem i s takovýmto problémem se dokážeme poprat (někteří měli i ráno zranění na rukou), takže se nám to zase skoro povedlo. Nemalou zásluhu na tom mělo Zazou zvolené drtivé tempo v podobě speciálu z Tater v nepříjemně četných sériích. Nešlo o žádnou divočinu, takže jsme si chvíli i mysleli, že neproběhl tanec na baru na Holki, fotky v telefonech nás ovšem druhý den vyvedly z omylu. 

Sobota nás přivítala slušným počasím a vypadala na super závod. Opět ale zasáhl známý hrb (ne ta, ale ten), který potrápil nejednoho závodníka, včetně RGMS. Díky svým zkušenostem ovšem nezastavil na hraně u chaty na rumočaj, ovšem ostatní tak chytří nebyli, takže u večeře už bylo veselo. Po jejím rychlém odbytí se už vyrazilo na hlavní stage. Sobota byla již silná, takže v deštníku postupně teplota vzrostla na nedýchatelné teploty, nicméně bylo jasné, která závodní partička to táhne. To samozřejmě způsobilo ještě větší přehřívání, takže bylo nezbytné se chladit vybíháním ven, což mnozí závodníci později odnesli nepříjemnou rýmečkou. 

V neděli jsme nastoupili v plné síle a začala opět bitva o cenné body, kterou až na Zazu všichni členové úspěšně zakončili. Po vyhnutí radaru a obídku jsme vyrazili do domečků se připravovat na vrchol sezóny, Memoriál Martina Procházky - Přebor Živěla cupu, který nás čeká další víkend.

http://zivelacup.rajce.idnes.cz/Bila_17.-19.2.