Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Podzimní zasedání Živěla cupu 2016

O víkendu 22.-24.10. se uskutečnilo Podzimní zasedání Živěla cupu, které odstartovalo novou závodní sezonu.

V termínu 22.-24.10.2016 se uskutečnilo podzimní zasedání Živěla cupu. Z členů ŽC se zúčastnili RGMS, Zaza, 307, KŠ, 666 a RŽ., z náplav Martin a Kuba. Jako každá akce se ani tato neobešla bez komplikace, tentokrát v podobě zrušení rezervace našeho obvyklého místa AMkem den před odjezdem. Jako obvykle to zachránila trojice blbců, na které to jako vždy dopadne, bo jinak by se nekonalo nic. Samozřejmě pomineme, že oba bratři se vrátili se zahraničních pobytů a mohli jet, ale proč jet s ostatníma, když můžou být doma.

Schůze byla zahájena 19:47 Promotérem, byl zvolen tradiční zapisovatel RŽ a začalo se jet bod po bodu dle avizovaného programu.

Skalní bod Hudring byl přeskočen, protože jako již tradičně se žádný z průserářů nezúčastnil. Poté předal Promotér slovo Pokladníkovi, který účastníky seznámil s výdaji za loňskou sezónu (30000 Kč bez Podzimního zasedání), stavem účtu a výdaji na letošní Podzimní zasedání. K tomu proběhl minihudring (opět zbytečný vzhledem k neúčasti dotyčného), že je Pokladníkem již rok a za tu dobu ještě starý pokladník nebyl schopen zajít do banky a změnit číslo na potvrzovací sms na pokladníka nového. 

Zároveň se řešil jediný neplatič AM (jako obvykle) a bylo rozhodnuto, že do konce listopadu 2016 pošle 100 éček za letošek a jako jedinému mu byla udělena výjimka na trvalý příkaz (jasně, že si ho může udělat nebo to dělat jak 10 let KŠ, že to chodilo z účtu Kropky) a každý leden pošle opět 100 éček na celý rok. Ještě je v zápise poznámka, že bude poslouchat hudring, no a to bude :).

Dále byly odhlasovány výdaje na Jarní zasedání na 17000 Kč bez ubytování. Tím Pokladník skončil svoje vystoupení a předal zpět slovo Promotérovi. 

V dalším bodě se odhlasovalo zachování bodování z loňska - 4 na startu za plnej, 3 za půlku. Samozřejmě bod za start.

 

Dalším bodem bylo stanovení termínů hlavních akcí ŽC:

 

Živělovec - 30.11. - 4.12.2016

2. ročník Memoriálu Martina Procházky - Přeboru Živěla cupu - 24.-26.2.2017

Jarní zasedání Živěla cupu - 16.-18.6.2017

 

V souvislosti s Jarním zasedáním přišly na řadu sázky. Loni si vsadili pouze 4 z 12ti a vlastně se tím sami potrestali dovezením chlastu, který pak kropí s těma, co nevsadili nic. A tak bylo odhlasováno, že každý člen přiveze na Jarní zasedání 1litr minimálně 38% alkoholu, nejlépe typu Havana, Jégr, Surovec. A protože v minulosti ti, co se na to vyignorovali, byli ve výhodě, tak bylo rovněž odhlasováno, že ti členové, kteří se nezúčastní, jsou povinni zajistit litry 2 a po někom zajistit dopravení lahví na zasedání.

Opět se otevřelo téma stránek. Loni byl pověřen grafickou opravou eF, ale jak bylo v prezentaci nastíněno, úkolu se nezhostil. Otevřela se otázka fotek, které jsou nahrávány v omezeném rozlišení a při prohlížení na stránkách jsou malé. Proto se rozhodlo, že RŽ vytvoří účet Živěla cupu na Rajčeti, kam budeme nahrávat fotky místo stránek (navíc to na stránky trvá nahrát leta). Potom Zaza vyzkouší funkčnost a propojení odkazů z Rajčete na stránky, jestli je naše myšlenka vůbec technicky proveditelná. Potom v sekci fotogalerie bude místo fotek umístěn odkaz na rajče na příslušné album. Tak si budeme moct prohlížet naše zmuchlané a zestárlé obličeje v plném rozlišení.

Jako další bod bylo stanovení garantů akcí, jak jsme to nově začali dělat loni:

 

- Kmitten - *

- Jarní zasedání, Prochy cup a Podzimní zasedání - vzhledem k neschopnosti loni stanovených garantů to opět dopadlo na klasickou trojici RGMS, 307 a Zaza.

V bodě “ostatní” navrhnul KŠ dvě věci - počítání Masters do ŽC a nákup časomíry. Co se týče Masters, tak bylo dohodnuto, že dokud se nebude moct účastnit i nejmladší člen, je tato debata bezpředmětná, navíc RGMS dodal, že jakmile by se to stalo, jezdit přestane úplně. K otázce časomíry byl pověřen KŠ zjistit cenu od známého, limit byl stanoven na 5000 Kč (normálně kupovaná, nějaká slušnější jde tak kolem 50ti).

Na závěr pustil Promotér svoji prezentaci s vyhodnocením úkolů, které byly stanoveny na loňském zasedání a členům byla rozeslána mailem. A nastal skalní bod zasedání - volba nového předsedy. Nejprve se odhlasovala změna doby předsednictví ze dvou na čtyři roky a poté byl jednohlasně zvolen staronový předseda 307.

Tímto mu gratulujeme!

 

Potom už začal klasický program - pórek na plátně, metal z repráků a kropení s chálkou (předsedovo uzený, RGMSM pečený vepřový, tláča, škvarky) do tlamiček. Ukázali jsme, že za to ještě umíme pořádně vzít a někteří z nás vydrželi skoro do půlnoci. Taky se začalo pít už ve 21 hodin, takže není divu. :)

Ráno nás probudil KŠ hlasitým zvoláním - snídaně ču*áci. A nutno přiznat, že byla vynikající. Míchaný véca s nahřátýma rohlíčkama na kamnech. Skoro jsme začali mít KŠ rádi, jenže pak začal jeho podvodnický den. Nejdříve jsme začali fotbálkem, kde se domluvilo, že nebudeme běhat, ale jen chodit. Zejména Zaza to ignoroval, ale Peťásek mu zdatně seKUNDOval, takže výhra jejich týmu se snad ani nedá počítat.

Po fotbálku jsme spěchali na chatu, kde se nám mezitím dělalo eintopfogulášolečo, které se mimochodem velice povedlo a bylo moooc dobroučký. Po jídle jsme začali chystat klasický víceboj. Jeho výsledek uvádět nebudu, protože co disciplína, to podvod KŠ (zapalování obvazu armádním křesadlem - nahřál si obvaz na kamnech, exování piva - nahřál si pivo u ohně, výdrž ve sjezďáku - nejdřív se opíral rukama a pak skoro stál atd…).

Sobotní večer jsme to hecnuli a dle Zazou natočeného videa je vidět, že jsme vydrželi do 0:37, teda jen Zaza, který to točil.

Fotky budou dodány, jakmile je dostanu od náplavy Martina.

Tímto považujeme sezónu 2016/2017 za zahájenou a těšíme se na všechny v bílém kolotoči.

Za Živěla cup Promotér.