Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Podzimní zasedání 2015

Zahájení nové sezóny - autor Roman Živěla

Zápis z podzimního ŽC 2015

 

Sešli jsme se i letos, což nebylo do poslední chvíle jisté (rekonstrukce zahrnující absenci postelí, el. rozvodů, kuchyně, koupelny a vody), na již tradičním místě na Třech studních, v poněkud rozestavěné chatě. Drobné nedostatky jsme řešili s rozvahou nám vlastní:  kuchyň - rychlovarná konvice, postel - matrace na zemi byly v pohodě, voda - venku z hadice a koupelna - tu jsme nepostrádali nikdy. I přes drobné komplikace s dobou příjezdu  R.Ž. klasická 3 hodinová seKérečka, až po příjezd ve dvě ráno Jan Brusel Matyáše jsme se sešli při pátku v dobré pohodě, panáčcích a pivu.

Vzhledem, k mé seKérečce nevím, kdy přesně chlapci počali, narazili první pivo, či Zazazdili prvního prcka, ale nepromítalo se, což vím vzhledem k telefonátu a následné “zkratce” přes Kukliklík. K nevalné účasti, o níž bude ještě řeč, se pátečního večírku postupně účastnili tito: Čurda, Sun, RGMS, eF, Zaza, Ála, R.Ž., A.M. a z náplav Martin a Venca.

Předseda zahájil zasedání, přáním té nejlepší sezóny, po Aaaaa mrd panáku si vzal slovo promotér a začal plnit. Začal plnit jednotlivé body jednání.
            Promotér k tomu přistoupil přímo profesorsky, jako jiní mí profesoři, dle hesla neúčast omlouvá pouze smrt, o čemž bude ještě řeč. Měl nachystánu vzornou prezentaci a vše podloženo tvrdými daty, takže došlo na excelovské tabulky, se kterými nešlo diskutovat. Následuje mnou okomentovaný oficiální program samotného zasedání.

 

Body oficiální části programu:

1. Volba zapisovatele

 byl “zvolen” R.Ž. - měl jsem jediný propisku

2. Extrémně pekelnej hydrohudring

a. Vyhodnocení účasti na závodech za pět let  (elektronicky) - promotér

jak už jsem psal, exelovský tabulky, snad i nějákej graf padnul, každopádně co se účasti týče dělají někteří členové mrtvýho brouka neboť za posledních 5 let se i takovej Prochy pohybuje v polovině tabulky celkových účastí na závodech a to poslední dva roky z vážných důvodu (úmrtí v rodině) nebyl ani na jedněch závodech. Ani Bruselská sekce si nevedla nejhůře.

b. Hudring na důvody neúčasti (běžky, masters) - promotér

to je těžký když potrefené husy chybí.

c. Hudring na všeobecný přístup (depréze, reakce na maily, potisk bund)  - promotér

d. Platební morálka, hudring na neplatiče – pokladník (promotér, jestliže se to pokladníkovi zase vymkne)

3. Emotivní projev promotéra s předsedou o dalším fungování ŽC

- chvilka upřímnosti, většinu akcí zajišťuje trio RGMS, Čurda a Zaza. Dělaj to rádi, voto nic, ale nechtějí být sami + ty reakce na jejich snahu nejsou dobré (každej jen kafrá, ale nic hmatatelného nezajistí, nedodá, a domlouvání se na termínech je kapitola sama pro sebe)

4. Hlasování o pokračování/zániku ŽC

5. Vyhlášení hlasování

jednohlasně ano, ALE !!!! jiný - lepší - přístup k problematikám viz. výše.

a. Zánik ŽC – ukončení oficiální části, kroppen při písni Vzpomínky zůstanou

b. Pokračování – další body programu

6. Platební morálka do budoucna (trvalé příkazy, výše příspěvku, veškeré platby přes

účet, financování Jarního zasedání a Zimního Prochy cupu)

-  všichni si nahodit trvalý příkaz!!!!

-  všechny prachy budou chodit přes účet platy

-  příspěvky zvostávají na 200Kč / měsíc

7. Bodování závodů v další sezóně

v podstatě zvostává při 3. lidech ½ hodnoty od 4 lidí plná palba

8. Stanovení termínu Zimního Prochy cupu – Přeboru ŽC (spolu se stanovením názvu)

předběžně 20. - 21.2.

9. Stanovení termínu Živělovce (plus účast na Vildovci)

Vildovec - Sun, RGMS, eF

Živělovec – 9. - 13.12.

10. Sázky na umístění

eF                           1.

RGMS                   2.                        dabl

Sun                         3.

AM                        4.

Čurda                     5.            dabl

R.Ž.                       5.                        dabl

Zaza                       6.                        dabl

Ála                         10.

 11. Stránky – aktualizace středisek, co s nima globálně

jest třeba minimálně opravit přetékající text (nadpis) - eF

12. Jmenovité stanovení garantů našich akcí (chronologicky – Zimní Prochy cup, Jarní zasedání, Letní Prochy cup, Kmitten), úkolů (stránky, zápisy, fotky a další věci, které se určí na tomto zasedání) a činovníků (pokladník, promoter, kronikář)

-  Zaza - nový pokladník

-  Zaza zimní Prochy cup

-  Sun - Jarní ŽC 19-20.5. - nevi se kde jako založní varianta Tři studně.

13. Stanovy

14. Ostatní – zde může vystoupit každý, kdo má jakýkoli návrh nebo má téma k debatě

nechronologicky, bylo to někde uprostřed jednání - drobně jsme se vrátili k loňskému jarnímu ŽC (a jeho přepal) - závěr je společně zalepit škopky, kolena a ubytko, každý dotáhne zapisné a případné prohry ze sázek. Před akcí v případě potřeby mimořádné vklady.

 

Chci poděkovat Promotérovi za vedení zasedání po obsahové stránce, předsedovy za motivační projev, a pochopitelně proviant - epesní sekačku a libovej vochtlíček. V neposlední řadě Martin nezávazně velice sympaticky přispěl na téma bečka pro opilce, děkujeme.

Po vyčerpávajícím jednání byla na čase kultura, první porno bylo puštěné až po půlnoci - ostuda!!!, i na nějaké to polévání jazyka došlo.  Při druhé ranní dorazil otec Jana Bernarda jako na koni, který si nechal z důvodu sběru kladných bodů k tomuto příhodné náčiní eFkem dopraviti již v pět hodin odpoledne předešlého dne (takový triky se taky budu muset naučit - ty logistické). Při sobotním ránu se teplota v chaloupce do té doby udržovaná kachlovými kamny na docela příjemnou (po příjezdu, a v noci bylo chladněji, ale alkohol zahřívá a časem i ty kamna) teplotu tak zvýšila, že se nám spousta lidí až vypařila (eF, Vena, RGMS, Ála). Ostatní postupně vylezli z kanafasu a již kolem desáté jsme byli opět při smyslech, ještě jsme tak 2 hodinky prokrastinovali (a čekali na staroušky), a pak s výjimkou AM (šel ráno na body), jsme se kolem poledne vydali na oběd, z kterého jsme plánovaně pokračovali na minigolf, (na fotbálek nebyl morál a především pičasí) kam za námi došel AM včetně příslušenství (matka Jana Bernarda a především náš hrdina osobně). Po nevyrovnané minigolfové partičce a čtyřech Bohemkách (dostali jsme od Zazy strašně na prdel) jsme se téměř za tmy vraceli kolem rybníku zpět za Martinem, teplem, pornem a pivem. I druhý večer se to nikomu nepodařilo, zato náš navštívil na skok (asi dvě hoďky) stopadesátinásobný mistr světa Hans. Přijel v sáčku s bodovkou v uchu a byl to Hans jak jej známe, máme rádi, jen pivko si vzhledem k řízení výjimečně nedal :-).

Ráno jsme si odjezd zpestřili přenesením pár prkýnek (budoucí podlahy) zpět do chalupy a vybraná jednotka R.Ž. a Zaza ještě pár fůr listí na Kliklíku a pelášili domů.