Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Memoriál Martina Procházky

Prochy golf cup 23.-24.4.2015

Již dva roky nám velice chybí jeden ze zakladatelů ŽC a jelikož na něj rádi vzpomínáme, tak jsme se letos sešli ve Svobodných hamrech, abychom uctili jeho památku. V Prochyho TOP3 oblíbených činností by jistě nechyběly lyže, golf a holky. Lyžovat v půlce dubna již není moc praktické, souložit na čas a počet v rámci našich více (či méně) kvalitních manželských svazků není rozumné a tak padla volba opět na golf. A jelikož jej většina členů ŽC nehraje, dostali všichni možnost se realizovat ve čtvrtečním chlastání volným způsobem v klubovně. Někdo před večírkem trapně trénoval, někdo ještě trapněji večeřel.

Nekorunovaným králem byl Richard (asi kvůli 2h v průvanu fuchsíkova zánovního vozu bez střechy), kterému se povedlo zajistit, že žádná z rund panáků neměla stejnou značku - matně si pamatuji jameson, medovinu, becherovku, vodku, medového jacka atd. až do dvouciferného počtu.  Situaci nezachránily ani fantastické škvarky. Královnou byla Věrka, a to nejen proto, že byla jedinou holkou, ale ty pády ze stolu prostě stály za medaili.  Zazova mega šavle před vstupem do klubovny a ranní opičí slet u snídaně jasně ukázal, že málokdo tryznu podcenil.

Termín byl naštěstí již jarní, jelikož prochy zjevně nemá tyto akce rád - loni na nás seslal kroupy, letos 14.4. na hřišti leželo ještě 10cm sněhu a proto se start o 14 dní odsunul a tak aspoň nikdo cestou z klubovny do Jonáše neumrznul. No a co říct ke golfu, nejlépe asi nic (ŽC totálně KO a 4 kamarádi,kteří nespali na Hamrech se nalili hned u snídaně, takže nás téměř dohnali). Takže sportem jsme si opětovně potvrdili, že se večírek povedl. Je to výzva i pro příští rok, uvidíme co se nám 14.4.2016 přihodí.

Na ŽC můžeme naše hamerské výkony rozebrat elektronickou tužkou.