Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Jarní (letní) zasedání Živěla cupu

Jubilejní patnáctý ročník zasedání Živěla cupu 26.-28.6. v obci Petrušov

A je to tu !!! Největší a nejlepší akce roku, na kterou se každý rok těšíte. Ano, legendární Jarní (letní) zasedání Živěla cupu. 
Jako každý rok jde o oslavu proběhlé sezóny a důstojné rozloučení s ní. Co můžete čekat? V první řadě skvělou partičku členů Živěla cupu. 
Na jídlo budou opět jako vždy vařená kolena z nukleátoru (pro neznalé velký armádní přetlakový hrnec), množství grilovaného masiska a samozřejmě galony alkoholu. Protože máme mezi členy znalce piva a odpůrce europatoků, můžete se těšit na opravdové speciály z různých končin naší vlasti. 
Jak bývá zvykem, bude zde i projektor, plátno a profi ozvučení, aby jsme při popíjení mohli zpívat karaoke přes několik mikrofonů. 

A teď pozor !!! Jistě jste si všimli od letoška pravidelné akce - Živěla cup CUPu, kde se utkali naši členové a bývalí závodníci i ti stále aktivní, kteří ovšem alespoň jednou byli na Jarním zasedání ŽC. Takže letošní ročník bude výjimečný nejen tím, že jde o jubilejní patnácté zasedání, ale zároveň je to jediná možnost, jak se nominovat na příští ročník Živěla cup CUPu - memoriál Martina Procházky.

Těšíme se na Vás!