Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Živělovec

Podzimní soustředění Stubai 6.-10.12.2013

 

6.-10.12.2013 se část členů Živěla cupu vydala potrénovat pár oblouků na nových šelmičkách na Stubai. Zúčastnili se 307, KŠ, Sun, RGMS a na víkend i Ála. Podpořil nás i spřátelený oddíl z Prostějova.

Původně nás nepřivítalo příliš pěkné počasí, nicméně šlo jen o první den, kdy byla opravdu nulová viditelnost. S sebou jsme měli bečku pivního speciálu. Tentokrát jen jednu dvanáctku, neboť dvě šestnáctky se na minulém soustředění neosvědčily. 

Při jednom z velice vtipných večerů, kterému dominovala Kropčina historka o vzácných papučích, které si jedna husa dovolila vzít do lesa z Kliklíku, došlo ke dvěma sázkám. Nejprve Suník vyhrál bečku Ječmínka sporem o členství Norska v EU a v zápětí so team z Prostějova věřil, že porazí ŽC ve sjezdu na čas. Zřejmě není potřeba dodávat, že první čtyři časy měli členové ŽC se Suníkem v čele, takže tímto debaklem jsme vyhráli lahev dobrého rumu. Jestli to tak půjde dále, na Jarní zasedání nemusíme nic kupovat. 

Nicméně ani touto trapnou prohrou nedošlo našemu spřátelenému týmu sebevědomí a tzv. Máčenka se domnívala, že nafotí-li lechtivou fotku v kombinézce a sportovní podprsenečce na pozadí alpských velikánů, bude mít více lajků na eFBíčku než tzv. Kaša Wašek. To samozřejmě byl už od začátku nesmysl. Kaša má totiž 316 lajků, čemuž se Máčenka nemohla ani přiblížit. Nicméně se vysmála komentáři RGMS, že nafotit se on, tak i tak má více lajků. A tak mu nezbylo, než udělat dnes již legendární snímek a Máčenku deklasovat i na poli FB. 

Po této sérii vítězných tažení a užití si neutuchající sluneční lázně nám už zbylo jen si znovu poslechnout historku s papučema a v pokliklidu se rozloučit a těšit se na první závody v Pecičce.