Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Podzimní zasedání ŽC

Na letošním podzimním zasedání, které bylo zároveň volební, se sešel rekordní počet členů. Jako první dorazili Sun, RGMS a Zaza. Chlapci zvládli nakoupit dobroty na Fryšavě a už se pomalu mohlo začít. Jediné co chybělo, bylo pivo, nedočkavě očekávali příjezd 307, krátili si čekáním, rozděláváním ohňů a s vládcem hor.

 

Samozřejmě nemám, namysli nějaké Béčkové porno, ale tekutého kamaráda děda Praděda. Po pár šťopičkách přijel očekávaný Vyškov. Jeho chuť přilákala i KŠ s „náplavou“ Martinem. Po prvních pár pivech dorazila další skupina z Brna a to eF, PŽ a RŽ.  Vzápětí se objevila pražská skupina Prochy s Álou. Pomalu se začínalo s předvolební kampaní a čekalo se na posledního, z těch co slíbili, že dorazí. Byl to Hroch. Čekání si členové i nečlen krátili popíjením a sledováním filmů, jak jinak než těch pro dospělé. Konečně dorazil i Hroch a mohlo se začít s volbami, ale to by nebylo žc, kdyby se něco nezvrhlo. Takže než se opravdu začalo volit, uběhlo pár hodin a někteří členové již nebyli v úplně použitelném stavu.  Po debatě bylo odhlasováno jedno důležité pravidlo a to možnost kandidovat na předsedu respektive stát se předsedou více než jednou. A tak se na kandidátce objevily jména RŽ, PŽ, ef, 307 a Zaza. Po hlasování, ve kterém někteří členové jako by z oka vypadli našim zákonodárcům. Se rozhodlo, o vítězství Čurdy nad eFkem a ti ostatní jako by tam nebyli. Po zvolení se schůze ukončila a pomalu i končil večírek.

Druhý den, se nesl ve znamení odjezdů, nebo lépe řečeno zmizení několika členů. Na sobotní večírek vydrželi Zaza, Sun, RŽ, Čurda, KŠ, RGMS a Martin. Kluci si stihli kopnout fotbálek, než praskl míč, KŠ uvařil výtečnou polévku. A také někteří odehráli turnaj v minigolfu. Na chatě se mezitím o podobný výkon, jako na letním žc pokoušel RGMS se Zazou bohužel se však nezadařilo a kolem půlnoci již všichni spali. Ráno se trochu poklidilo, zabalilo. Romča odjel, obdělávat pole a zbytek se vydal domů.

Volební žc je za námi, tak uvidíme, co přinese letošní zima, snad změny které nasliboval nový předseda, ve své předvolební kampani nebudou jen kecy.smiley