Anketa
Chcete, aby tým ŽC kandidoval do vedení ÚAD SLČR?
Sponzoři

Novinky

Jak vidí naši partu juniorky? Do redakce se nám dostala jejich seminárka! Přečtěte si netradiční umělecký zápis z juniorského mistrovství.
Mnozi jiste premysli, jestli to Zivelacup s planem angazovat se ve svazovych strukturach opravdu mysli vazne. Pro fanousky mame radostnou zpravu, je to tak! Podarilo se nam ziskat i vyjadreni nekterych clenu jake jsou jejich motivace k planovanemu angazma v rade Useku Alpskych Disciplin.
Živělacup součástí prvního posezónního přestupního šoku
Říkali jste si, co se to teď po sezóně u Živělacupu děje? Nový Instagram, fungující články na webu, příspěvky na FCB s dvouměsíčním zpožděním, teď, na jaře? Ano, nebylo to jen tak, ale jedná se o součást propracovaného plánu! Richard Skřivánek, legenda českého sjezdového lyžování, OSOBA KTEROU ZNÁTE (na rozdíl od dalších kandidátů), to je nový kandidát a zároveň hlavní favorit na křeslo předsedy úseku alpských disciplín SLČR.
Po klasickém rušení úvodních závodů sezóny z důvodu nedostatku sněhu je to konečně tady! První závody sezóny 2017-2018 a zároveň první závody Živelacupu se uskutečnily v Peci pod Sněžkou.
Přátelé, kamarádi. Zimní sezóna 2017/2018 se nám pomalu, ale jistě blíží ke konci a tak je potřeba ji náležitě ukončit a poděkovat Vám našim fanouškům za přízen samozřejmě také musíme vyhlásit výsledky letošního klání Živělacupu.
Druhý ročník
Nejoblíbenější zastávka bílého kolotoče
Další měření sil se soupeři
Dnes jiz je temer jiste, ze se zivelacup zapise tucnym pismem do historie ceskeho lyzovani. Zpravy o uspesich a dobrodruzstvich clenu a lidi co meli to stesti se k nim nekdy pripojit si pak najdou misto v knihovne kazdeho zapaleneho lyzare, podobne jako jiz legendarni tzv. « Loeffelmannova zprava » o stavu lyzovani v moravskoslezske uhelne panvi. V tomto duchu a s touto zodpovednosti je tedy potreba pristupovat k zapisum i z tech zavodu, kde zivelacup nezanechal tak hlubokou brazdu, jako se to kazdorocne deje v tradicnich destinacich jako je bila a pro pametniky tez petrikov. Tam mimochodem po zivelacupu a jmenovite po jeho, na poli biatlonovem nejuspesnejsim clenovi spacirovi, zustal misto brazdy cely potok.
« Předchozí 1 2 3 4 5 6 8 Následující »